Hai!

 

 

Ik ben Wendy. Ik ben moeder van zoon Qezar en dochter Navi, woon in Utrecht en werk met veel plezier voor en met grote en kleine kinderen. Ooit heb ik zang gestudeerd aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden en ook hier richtte ik me met name op kinderen en jongeren. Tijdens mijn studie wilde ik een eindmusical schrijven met een groep 8 en dat was een succes. Sindsdien maak ik regelmatig soortgelijke projecten met groepen. Ook wilde ik een kinderfestival organiseren waar bands optreden die niet specifiek muziek voor kinderen maken. Dit om duidelijk te maken dat kinderen ook graag naar goede muziek luisteren. Het werd een bijzonder en leerzaam project. Maar voor mij was duidelijk dat ik het allerliefst met kinderen wilde blijven werken.

 

Sinds 2008 geef ik, met name kinderen, zangles en doe ik leuke muzikale projecten voor en met kinderen.

Momenteel geef ik muziekles op het basisonderwijs met hier en daar een uitstapje naar het middelbaar onderwijs en BSO's en organiseer ik 'Jij bent de popster' kinderfeestjes. 

 

Ik schrijf verhaaltjes en liedjes voor en samen met kinderen en ook mijn organisatorische talenten richt ik vaak op deze doelgroep. Zowel korte als iets langere projecten zijn aan mij besteed en ik betrek de kinderen zo veel mogelijk bij het proces. Zo zetten we samen altijd iets leuks neer. 

 

Naast mijn zanglessen doe ik ook voice-overs voor informatieve filmpjes, websites en apps , zing ik wel eens een liedje in. Ook zing ik in een geweldig leuk koor, Guilty Pleasures in Utrecht. 

 

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of lijkt het je leuk om ergens over te sparren, dan sta ik daar altijd voor open. Contactgegevens vind je onderaan deze pagina. 

 

 

Groetjes,

Wendy Meynderts

Nieuwsgierig? Blijf op de hoogte:


|     © 2023 mijnkleinelieveling.nl    |    Facebook     |    

     wendy@mijnkleinelieveling.nl    |    Instagram     |     

                  +31 (0)6 42 21 00 72    |           Twitter    |

                         KVK 570 273 58    |    

     Betaalrekening NL91 KNAB 0402 1822 86 - Mijn Kleine Lieveling