Hai!

 

Ik ben Wendy. Ik ben moeder van zoon Qezar en dochter Navi en woon in Utrecht. Ik werk met veel plezier voor en met grote en kleine kinderen. Ooit heb ik zang gestudeerd aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden en ook hier richtte ik me met name op kinderen en jongeren. Sindsdien geef ik, met name kinderen, zangles en doe ik leuke muzikale projecten voor en met kinderen.

 

Eerder heb ik pedagogisch medewerker veel ervaring opgedaan binnen het kinderdagverblijf en de BSO en daarnaast zang- en creatieve lessen gegeven op het basis- en middelbaar onderwijs. Ik schrijf verhaaltjes en liedjes voor en samen met kinderen en ook mijn organisatorische talenten richt ik vaak op deze doelgroep. Zowel korte als iets langere projecten zijn aan mij besteed en ik betrek de kinderen zo veel mogelijk bij het proces. Zo zetten we samen altijd iets leuks neer. 

 

Onlangs ben ik gestart als zangdocente voor De MuziekRoute. Een mooi project waarbij alle basisschoolkinderen in Utrecht Overvecht op een creatieve manier kennis maken met muziek. Ik maak met veel plezier deel uit van dit geweldige team. 

 

Naast mijn zanglessen doe ik ook voice-overs voor informatieve filmpjes, websites en apps , zing ik wel eens een liedje in en ik geef af en toe creatieve en technische lessen op het basis- en middelbaar onderwijs voor mijn vriendin Professor Loep.

 

Ook in Speeltuin Bankaplein in Lombok Utrecht ben ik de actief als creatief ondernemer. 

 

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of lijkt het je leuk om ergens over te sparren, dan sta ik daar altijd voor open. Contactgegevens vind je onderaan deze pagina. 

 

 

Groetjes,

Wendy Meynderts

Nieuwsgierig? Blijf op de hoogte:


|     © 2020 mijnkleinelieveling.nl    |    Facebook     |    

     wendy@mijnkleinelieveling.nl    |    Instagram     |     

                  +31 (0)6 42 21 00 72    |           Twitter    |

                         KVK 570 273 58    |    

     Betaalrekening NL91 KNAB 0402 1822 86 - Mijn Kleine Lieveling