Blogs

Meer voor mijzelf dan voor anderen schrijf ik af en toe blogs. Momenteel ben ik al mijn oude blogs aan het opzoeken om deze pagina hiermee te vullen. Reacties op deze blogs heb ik niet mee gekopieerd. Ook blog ik over mijn nieuwe project en het proces hiervan. 

 

Yes, ik pas weer in mijn oude kleren!

 

Eerder schreef ik over een lievelingsjurk waar ik graag weer in zou willen passen en ik pas 'm inmiddels! Lees hier hoe ik dat gefixt heb.

 

Één maand gaf ik mezelf om van de rest van mijn zwangerschapskilo's af te komen. Het ging om 5 kilo en als doel had ik gesteld dat ik op mijn dochters eerste verjaardag in deze jurk zou kunnen passen en hij past! Het spande er nog even om of ik hem wel aan kon, omdat de dag vrij koud begon, maar gelukkig begon de zon z'n koppie alsnog te laten zien en konden mijn dochter en ik beide onze flamingojurken aan.

 

Mijn dochter heeft heerlijk genoten van haar stukje taart. Ze kan het hebben.

 

Nu is mijn dochter inmiddels al bijna twee weken 1 jaar, dus ik ben wat laat met mijn update. Maar ik kan daarom wel zeggen dat mijn aanpak werkt, want ik blijf langzaam aan afvallen zonder dat ik er wat extra's voor hoef te doen. Om tot in detail te lezen hoe ik het allemaal heb aangepakt, raad ik je aan om mijn vorige blogs te lezen. Hier volgt een korte samenvatting:

 

- Ik start de dag met minstens één flink glas lauw kraanwater alvorens ik ga ontbijten. Ik begon met vier glazen lauw water in de ochtend, maar dit neemt meestal te veel tijd in beslag, dus dan neem ik met één glas ook genoegen. Ik drink sowieso veel water en groene thee tussendoor. 

- Ik let op de snelle koolhydraten. Zo eet ik veel groente in combinatie met ei, vlees, vis en kaas. Ik kijk uit met brood, pasta en andere koolhydraten, maar laat het niet volledig staan. Ik ben geen zoetekauw, maar mijn dagelijkse portie chocola bevat meestal minstens 75% cacao.

- Ik doe minstens twee keer in de week oefeningen met hiit filmpjes op Youtube. Hiit staat voor High intensity interval training en het neemt minimaal 15 tot hooguit 30 minuten in beslag inclusief rekken en strekken. Ik doe beginners oefeningen, speciaal voor mama-lichamen en ik kan met trots zeggen dat ik me voor het eerst in mijn leven kan opdrukken! 

 

De 5 kilo in een maand is me helaas niet gelukt, maar ik voel me wel goed! Okay, ik heb ook behoorlijk gefeest tussendoor met wijntjes, dinertjes en zelfs wit stokbrood, want het moet wel leuk blijven. Maar wel allemaal met mate. En ik heb meer spiermassa (maar dat is niet zo raar vergeleken met de minuscule spiermassa van voorheen), pas vrijwel al mijn kleren weer en ben een stuk fitter dan voorheen. Negen maanden op, negen maanden af ging bij mij bij beide zwangerschappen niet op, maar ik mag een jaar na de bevalling toch zeggen dat ik weer de oude ben. In een bikini zul je me niet snel meer tegenkomen, maar de korte zomerjurkjes kunnen weer uit de kast! En ondertussen werk ik rustig toe naar mijn ideale gewicht.

 

Fijne dag!

Wendy

 

Nieuwsgierig? Blijf op de hoogte:


|     © 2023 mijnkleinelieveling.nl    |    Facebook     |    

     wendy@mijnkleinelieveling.nl    |    Instagram     |     

                  +31 (0)6 42 21 00 72    |           Twitter    |

                         KVK 570 273 58    |    

     Betaalrekening NL91 KNAB 0402 1822 86 - Mijn Kleine Lieveling