Blogs

Meer voor mijzelf dan voor anderen schrijf ik af en toe blogs. Momenteel ben ik al mijn oude blogs aan het opzoeken om deze pagina hiermee te vullen. Reacties op deze blogs heb ik niet mee gekopieerd. Ook blog ik over mijn nieuwe project en het proces hiervan. 

 

Wij vieren vakantie in eigen tuin.

 

Die drang om op vakantie te gaan is even weg en we vinden het eigenlijk wel even prima zo.

 

Het was een soort van gewoonte, elk jaar minstens één keer op vakantie naar het buitenland. Mijn hele familie woont verspreid over Europa, dus het was voor mij als vanzelfsprekend om regelmatig bij één van mijn familieleden langs te gaan. Daarnaast naar andere vakantieoorden, weekjes Waddeneilanden en weekendjes elders in Nederland, België of Duitsland. Low budget, dat wel, maar het was voor ons niet meer dan normaal. 

 

Na de geboorte van onze zoon gingen we gewoon door met deze uitstapjes. Hij had in zijn eerste twee levensjaren al meer gevlogen dan een gemiddeld mens van twintig jaar en hij had alle hoeken van Nederland gezien. Niet dat hij zich daar nog veel van herinnert, maar daar deden we het niet om. Ons leven ging met kind op dezelfde voet verder en hij genoot met volle teugen van al die reisjes. 

Met de komst van ons tweede kindje vorig jaar gingen we nog af en toe weekendjes logeren bij familie en vrienden, maar de vakanties waren niet meer voor ons weggelegd. In het begin was dat best wrang. Iedereen om ons heen ging naar tropische oorden en wij zaten, de enige week dat we vrij waren, in de regen op de camping tussen de wespen (was een supergezellig weekje met veel vrienden op een geweldige camping en ons zoontje vond het rollen door de modder helemaal geen straf, maar relaxed was het niet). Klagerdeklaag...

 

Om die week goed te maken zijn we later dat jaar even naar Zeeland gegaan. We belandden daar op een camping tussen de bejaarde hondeneigenaren, maar we hadden de tijd van ons leven en waanden ons in Frankrijk. Zon, strand, zee, lekker eten en super blije kindjes. 

 

Dit jaar was het onze intentie om weer eens echt op vakantie te gaan, maar dit jaar zit dat er nog minder in dan vorig jaar. Ook een weekje weg naar Zeeland wordt m niet, dus we hebben ons erbij neergelegd. We werken gewoon door, de kindjes gaan af en toe naar de gastouder en ondertussen vieren we vakantie in onze eigen tuin. 

 

We borrelen wat af met vrienden, hebben bbq's, feestjes en playdates voor de kindjes. We gaan naar het strandje in de buurt, testen verschillende speeltuinen in de stad, gaan op regenachtige dagen naar een indoorspeeltuin (ok, dat was één keer en hopelijk de laatste keer...), kijken een leuke familiefilm of bouwen hutten. We hebben alles bij de hand, kunnen vieze kleren gewoon wassen en slapen heerlijk in onze eigen bedjes. Zo slecht is deze 'vakantie' nog niet! 

 

Ik wens iedereen een fijne zomer, waar je ook bent.

 

Groetjes, Wendy Meynderts

 

Nieuwsgierig? Blijf op de hoogte:


|     © 2023 mijnkleinelieveling.nl    |    Facebook     |    

     wendy@mijnkleinelieveling.nl    |    Instagram     |     

                  +31 (0)6 42 21 00 72    |           Twitter    |

                         KVK 570 273 58    |    

     Betaalrekening NL91 KNAB 0402 1822 86 - Mijn Kleine Lieveling