Blogs

Meer voor mijzelf dan voor anderen schrijf ik af en toe blogs. Momenteel ben ik al mijn oude blogs aan het opzoeken om deze pagina hiermee te vullen. Reacties op deze blogs heb ik niet mee gekopieerd. Ook blog ik over mijn nieuwe project en het proces hiervan. 

 

Weten ze nog wel wat voor dag het is?

 

Vol spanning wacht ik af. Het is al bijna 8.00 uur en ook al ben ik klaarwakker, ik blijf gewoon liggen. De rest van het huis ook...

 

Ik weet dat het wat te voorbarig is om er van uit te gaan dat ik zo verrast word met een ontbijtje op bed. Maar gister moest mijn vriend even weg en ik mocht niet mee. Daarna mocht ik de rest van de dag niet in de koelkast kijken, wat overigens best een lastige opgave was. Ook heeft mijn zoontje een cadeautje voor me gemaakt op de peuterspeelzaal. Dit heb ik namelijk zelf mee mogen nemen toen ik hem twee weken geleden, voor zijn vakantie, ophaalde. Sindsdien staat het op de kast en vraagt hij me elke dag een aantal keer of hij het mag openmaken. Nou, vooruit, als hij het me zo komt brengen, mag hij me helpen met uitpakken. Oh, ik hoor wat! Ssssht, ik doe net of ik slaap...

Fijne moederdag allemaal!

 

Groetjes,

Wendy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig? Blijf op de hoogte:


|     © 2023 mijnkleinelieveling.nl    |    Facebook     |    

     wendy@mijnkleinelieveling.nl    |    Instagram     |     

                  +31 (0)6 42 21 00 72    |           Twitter    |

                         KVK 570 273 58    |    

     Betaalrekening NL91 KNAB 0402 1822 86 - Mijn Kleine Lieveling