Blogs

Meer voor mijzelf dan voor anderen schrijf ik af en toe blogs. Momenteel ben ik al mijn oude blogs aan het opzoeken om deze pagina hiermee te vullen. Reacties op deze blogs heb ik niet mee gekopieerd. Ook blog ik over mijn nieuwe project en het proces hiervan. 

 

Tweedehands kopen en verkopen.

 

Leuke, kwalitatief goede kleding voor weinig geld. Waar vind je dat? Op instagram!

 

Deze blog is bedoeld als zijnde tip maar ergens ook stiekem een beetje reclame voor mijn vandaag opgezette instagramaccount: meysje_verkoopt. Hier verkoop ik vooralsnog de kleding van mijn kids. Maar alleen mooie kleding en vaak ook van goede, met name, duurzame merken. Maar ik zal er ook speelgoed, kleding van mij en mijn vriend en andere spulletjes opzetten. 

 

Mijn account bestaat nog geen dag en ik heb al meerdere biedingen gehad! 

 

Dus ben je het gemail met marktplaatsrotzakken (excuse my language) ook zo zat? Dan raad ik je aan om het via Instagram te proberen. Het is even een gedoetje, maar als je er eenmaal inzit, gaat het erg makkelijk. Ik heb speciaal een account aangemaakt waarmee ik alleen verkoop, aangezien het anders zo onoverzichtelijk wordt. Ik heb nl. ook een ander account. 

 

Ik ben wat gaan kijken naar hashtags en #tekoop, #koopjeshoek, #instakoopjeshoek #kidsfashion en #tweedehands schijnen erg goed te werken. 

 

Dus trek je kasten leeg en verkoop de boel! Ik volg je graag op instagram, dus mocht je een verkoopaccount aanmaken, vertel me dan je naam en ik ga je volgen! En wel als zijnde meysje_verkoopt :D 

 

Succes! 

 

Groet,

Wendy Meynderts

 

Nieuwsgierig? Blijf op de hoogte:


|     © 2023 mijnkleinelieveling.nl    |    Facebook     |    

     wendy@mijnkleinelieveling.nl    |    Instagram     |     

                  +31 (0)6 42 21 00 72    |           Twitter    |

                         KVK 570 273 58    |    

     Betaalrekening NL91 KNAB 0402 1822 86 - Mijn Kleine Lieveling