Blogs

Meer voor mijzelf dan voor anderen schrijf ik af en toe blogs. Momenteel ben ik al mijn oude blogs aan het opzoeken om deze pagina hiermee te vullen. Reacties op deze blogs heb ik niet mee gekopieerd. Ook blog ik over mijn nieuwe project en het proces hiervan. 

 

Strak, fit en een paar kilo er af. Wie doet er mee?

 

Ok, nu is het echt afgelopen! Ik schommel en dat is tegen mijn principes! Over twee maanden wil ik strak in mn pak zitten. Doe je mee?

 

Voor mijn eerste zwangerschap had ik, zo op de foto's te zien, een prima lichaam. Maar dat wist ik toen niet. Doe mij dat lichaam maar weer! Maar na twee zwangerschappen en iets minder goed voor mezelf zorgen wordt dat een lastige klus die ik al een jaar probeer te klaren. Een half jaar geleden kon je mij hier volgen toen ik ook trachtte 5 kilo kwijt te raken. Ik raakte 3 kilo kwijt en paste in een jurk die ik heel graag op mijn dochters eerste verjaardag aan wilde. Ik pas deze jurk nog steeds, maar hij zit strakker en ik moet constant mijn buik inhouden...

 

Goed, het is misschien een beetje oppervlakkig om me daar zo om te bekommeren, aangezien er geen sprake is van obesitas en er sowieso veel ergere dingen in de wereld zijn. Maar ik voel me gewoon een stuk gelukkiger als ik strakker in m'n vel zit, mijn kleren gewoon passen en kinderen me niet telkens vragen of ik weer zwanger ben. Dus, werk aan de winkel!

 

Ik ga, i.p.v. letten op koolhydraten, nu ook wat meer op de calorie-inname letten en serieus meer bewegen. Dus niet mijn dagelijkse achter de kindjes aanrennen, stofzuigen, opruimen en fietsen, maar echt bezig met Hiit programma's op Youtube.

 

Ik ben vandaag al goed begonnen en zit momenteel op 1 appel, 1 ei, koffie, groene thee en water water water. Ik ben niet van het te weinig eten, dus ik ga zo even een broodje appelstroop eten. Straks haal ik mijn vriendin Lindsay Brin erbij en ga ik een rondje met haar Hiiten. Lindsay heeft namelijk drie kinderen en is strakker dan strak. Daar doet ze dan ook alles aan, dus dit streven is voor mij niet bepaald haalbaar. Maar ze kan me zeker een eindje op weg helpen. 

 

De batterijen van mijn weegschaal moeten vervangen worden, dus ik kan niet zeggen wat de stand is, maar ik schat zo'n 65 kilo. Morgen ga ik wegen en meten. Voor meer tips en trucs kun je mijn vorige blogs lezen en de komende weken zal ik regelmatig een update posten.

 

Wie doet er mee? Dan kunnen we elkaar motiveren, tips geven en wanneer nodig, steunen :D

 

Fitte dag! 

Wendy Meynderts

 

Nieuwsgierig? Blijf op de hoogte:


|     © 2023 mijnkleinelieveling.nl    |    Facebook     |    

     wendy@mijnkleinelieveling.nl    |    Instagram     |     

                  +31 (0)6 42 21 00 72    |           Twitter    |

                         KVK 570 273 58    |    

     Betaalrekening NL91 KNAB 0402 1822 86 - Mijn Kleine Lieveling