Blogs

Meer voor mijzelf dan voor anderen schrijf ik af en toe blogs. Momenteel ben ik al mijn oude blogs aan het opzoeken om deze pagina hiermee te vullen. Reacties op deze blogs heb ik niet mee gekopieerd. Ook blog ik over mijn nieuwe project en het proces hiervan. 

 

Liedje op Luisterpaal!

 

Op Luisterpaal kun je nog onbekende cd's gratis beluisteren. Superleuk en verrassend. Maar nu vind ik het helemaal leuk! Luister maar!

 

Op de middelbare school zong ik in de schoolband en in meerdere andere bandjes. Ik kon zingen, maar vond het allemaal veel te eng. Later ben ik toch zang gaan studeren en hoewel ik meerdere nummers heb opgenomen destijds, heb ik er daarna niks meer mee gedaan. Want mijn klasgenoten zongen allemaal beter dan ik en waren in dat opzicht ook een stuk ambitieuzer. Ik werkte veel liever achter de schermen en met kinderen. Dus voor mij was de kous af. Ik organiseerde evenementen voor kinderen, schreef liedjes en gaf zangles. Maar zelf zingen deed ik nooit meer. Al vond ik dat ergens ook best wel jammer. 

 

Maar vorig jaar vroeg een vriend me of ik een liedje met hem wilde zingen voor op zijn nieuwe cd. Of ik dat überhaupt kon, want hij wilde wel een bepaalde style. Hij stuurde me het liedje toe en met mijn dochter, die toch nog baby was, in de arm, zong ik het liedje in in Garage Band op de Mac. Ik vond het veel te spannend om op te sturen, want misschien was dit helemaal niet wat hij wilde. Maar hij vond t goed en we doken niet lang daarna de studio in. 

 

Vorige maand was de hele cd klaar en hij was te beluisteren op Spotify. Mijn zoontje kon er geen genoeg van krijgen, dus we hebben de hele cd grijs gedraaid. Bij het liedje waar ik meezing, begonnen zijn oogjes altijd te glimmen: 'Mamaliedje!' En nu staat de cd zelfs op Luisterpaal! Voor wie deze site niet kent, hier kan je allerlei nog niet bekende cd's beluisteren. Gratis en voor niks. Check de site maar eens. En check dan meteen eens het liedje waar ik op mee zing. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. En als je toch bezig bent, beluister dan eens de hele cd. Je zult er waarschijnlijk geen spijt van krijgen. 

Klik hier voor de link naar het liedje.

 

Veel luisterplezier!

Wendy Meyndert

Nieuwsgierig? Blijf op de hoogte:


|     © 2023 mijnkleinelieveling.nl    |    Facebook     |    

     wendy@mijnkleinelieveling.nl    |    Instagram     |     

                  +31 (0)6 42 21 00 72    |           Twitter    |

                         KVK 570 273 58    |    

     Betaalrekening NL91 KNAB 0402 1822 86 - Mijn Kleine Lieveling