Blogs

Meer voor mijzelf dan voor anderen schrijf ik af en toe blogs. Momenteel ben ik al mijn oude blogs aan het opzoeken om deze pagina hiermee te vullen. Reacties op deze blogs heb ik niet mee gekopieerd. Ook blog ik over mijn nieuwe project en het proces hiervan. 

 

Fijn om zo gewaardeerd te worden voor je blogs!

 

Even een bedankbriefje aan Mamaplaats, omdat we zo'n leuk pakket hebben ontvangen.

 

 

 

Sinds kort blog ik hier op Mamaplaats. Gewoon omdat ik af en toe m'n ei kwijt wil. Meteen na de eerst blog werd ik door de redactie gemaild met de vraag of ik misschien Themablogster wilde worden en ik voelde me zwaar vereerd. Natuurlijk wilde ik dat graag!  

Vorige week werd ik verrast met een mailtje waarin stond dat één van mijn blogs 'blog van de week' was geweest! Of ik even mijn adresgegevens wilde opsturen.

 

Gister kregen wij een geweldig pakket binnen met cadeaus voor mijn kindjes. Wat waren ze beide blij! Mijn zoon als ware Woezel en Pip fan met de DVD en de zonneschermers voor de auto en mijn dochter, de kleine tomboy, met de coole auto's van Fisher Price. 

 

Lieve Mamaplaats, het had echt niet gehoeven, maar het is een grote stimulans om hier lekker verder te bloggen, want ik voel me zeer gewaardeerd. 

 

Met dank,

Wendy Meynderts

 

Nieuwsgierig? Blijf op de hoogte:


|     © 2023 mijnkleinelieveling.nl    |    Facebook     |    

     wendy@mijnkleinelieveling.nl    |    Instagram     |     

                  +31 (0)6 42 21 00 72    |           Twitter    |

                         KVK 570 273 58    |    

     Betaalrekening NL91 KNAB 0402 1822 86 - Mijn Kleine Lieveling